tirsdag den 19. december 2017

Professionelle hosting løsninger

Professionelle hosting løsninger


I får fuldstændig frihed med en helt ny hosting løsning – uden at skulle investere i dyrt hardware og besværlig drift.

Hosting er en ny måde at sikre virksomhedens konstante udvikling og krævende IT drift.

Ved hjælp af såkaldte virtuelle servere kan vi ikke blot tilbyde din virksomhed en professionel og stabil server  løsning. Alle virksomhedens IT-brugere kan få adgang til alle relevante programmer og filer via inter nettet, så I kan arbejde fra hvilken som helst computer med internetadgang.

Når du arbejder på kontoret betyder det optimal drift sikkerhed og brugervenlighed. Når du er på farten be tyder det altid adgang til opdaterede dokumenter og mails, og du kan arbejde hjemmefra som sad du på kontoret.

Ud fra jeres ønsker og krav vil vi rådgive jer om den bedste løsning for jer. Vi tilbyder hosting i eget delt miljø eller dedikerede servere.


For at kunne følge konkurrenterne tilbyder vi i tæt samarbejde også løsninger med andre hosting udbydere.
Vi vil altid være kontakten for jeres løsning. Vi samler blot de bedste ting fra skyen/IT verdenen og sørger for at det hele fungere.
 
Få besøg af en konsulent som vil gennemgå jeres ønsker og krav/forventninger.

Har I allerede en hosted løsning, men har I ikke selv overblik eller indsigt i mulighederne, eller snakker I ikke samme sprog, kan vi hjælpe med at få det bedste ud af den løsning i har nu.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

IT Support og Hosting, til private.

IT Support og Hosting, til private. Drift, reparation, fejlfinding, installation og opgradering af alt indenfor hard- og software. Sof...