fredag den 1. december 2017

Dedikeret Server

Stiller du store krav til hastighed? Har du mange besøgende på din hjemmeside? Er du vokset fra et almindeligt webhotel? Så er en dedikeret server noget for dig.

HOST tilbyder, at I kan leje jer ind på en dedikeret server hos os og modsat et webhotel, hvor man deler ressourcer på serveren, er man med en dedikeret server sikker på at have alle ressourcerne for sig selv - så ydelsen på ens website altid er så optimal som muligt.
Vi leverer skræddersyede serverløsninger, hvor i får kan få adgang til en dedikeret server baseret på den stærkeste hardware fra Dell. 
Der er typisk 1 ugers leveringstid på nye servere, og vi leverer alle servere med en basis installation og root / remote adgang på administrator niveau.
Alle servere udlejes som udgangspunkt uden serviceaftaler, men hvis I ønsker en serviceaftale med vedligehold / opdateringer af software på serveren, så kan dette tilvælges.
Husk at dedikerede servere primært er målrettet meget tunge webløsninger. Som udgangspunkt, der anbefaler vi kunder at kigge på vores VPS løsninger, som med deres meget stærke hardwaresetup, kan problemfrit kan trække langt de fleste tunge webløsninger. 
Kontakt os for at høre mere om vores dedikerede servere. Hvis du er i tvivl om hvilken hostingløsning som passer bedst til dine behov, så er du meget velkommen til at kontakte os. Vi står altid klar til at vejlede omkring valg af optimal hostingløsning.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Hvem kan have brug for et billigt webhotel?

Som udgangspunkt er et billigt webhotel altid det oplagte valg. Dog er der nogle ulemper, der gør at er  billigt webhotel ikke altid vil væ...