fredag den 1. december 2017

Joomla webhotel


joomla

Specialiseret Joomla hosting

Vi har mange års erfaring indenfor hosting af Joomla. Vores høje oppetid gør os til én af Danmarks mest stabile hostingudbydere.
redHOST startede oprindeligt som et hostingselskab med udelukkende fokus på Joomla. Vi var trætte af at mange hostingselskaber i Danmark ikke kunne tilbyde den optimale opsætning af Joomla.
Selvom at redHOST dog har vokset sig stor, så har selvfølgelig ikke glemt vores Joomla rødder. Først og fremmest så er vores servere opsat så de spiller bedst muligt sammen med systemet.
Derudover har vi en support som har en stor viden indenfor CMS systemet og kan hjælpe vores kunder med mange forskellige problemstillinger.

Høj performance

Et almindeligt webhotel er selvfølgeligt shared, altså man deler plads og hardware med andre brugere.
Hos redHOST der har vi dog meget færre brugere pr. server end mange af vores konkurrenter, hvilket i kombination med vores hurtige hardware giver en rigtig høj performance.
Vi tilbyder også meget frihed på vores webhoteller, da du i vores kontrolpanel kan tilpasse din opsætning på mange måder.

30 dages backup med dit Joomla webhotel

Hosting er en tillidssag og vi vil gøre alt for at du vil følge dig tryg hos os – Derfor laver vi daglig backup og gemmer den i 30 dage. I modsætning til mange af vores konkurrenter, så genopretter vi også gratis din side hvis du er blevet hacket eller selv har ødelagt noget.
Så leder du efter et stabilt Joomla webhotel med høj performance, god support, daglig backup, mv. Så skal du vælge redHOST.

Nem og hurtig installation

Hos redHOST er din helt egen Joomla løsning klar til brug inden for få minutter, nemt og enkelt. Du kan enten vælge selv at installere systemet eller du kan bruge vores 1-click-installer som gør arbejdet for dig.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Hvem kan have brug for et billigt webhotel?

Som udgangspunkt er et billigt webhotel altid det oplagte valg. Dog er der nogle ulemper, der gør at er  billigt webhotel ikke altid vil væ...