fredag den 1. december 2017

Magento hosting


Lynhurtig e-commerce hosting

Er du på udkig efter et Magento webhotel? Så kan du trygt hoste din webshop hos redHOST.
Vi ved at der stilles høje krav til webhoteller, der skal køre Magento. Vores servere har kapacitet til køre det forholdsvis tunge system og de trafikmængder en webshop kan trække.
Kom dine konkurrenter i forkøbet med en hurtig og stabil webshop, med en suveræn oppetid.
Med redHOST hosting, der får du et stabilt og optimeret webhotel, der opfylder Magentos krav og mere til.
Du kan både vælge at installere systemet selv, eller du kan benytte vores smarte click-installer, hvor du kan installere Magento med få klik.
Vores support er knivskarp og har stor ekspertise i at lave ordentlig serveropsætning og hjælpe kunder med deres meget varierende behov. Vi yder support både telefonisk og pr. mail.

Du deler ikke server med tusindvis af andre kunder

I hostingbranchen er det normalt, at man på et webhotel deler server med tusindevis af andre kunder. Hos redHOST der overfylder vi ikke vores servere, hvilket betyder at du vil opleve at din webshop kører hurtigere og mere stabilt, da du får adgang til flere hardware ressourcer end normalt.
Vores system er heller ikke så lukket som hos de fleste af vores konkurrenter. Du har mulighed for at ændre ved serverindstillinger og tilpasse dem efter behov.

Vi laver daglig backup

Vi ved hvor vigtig din data er. Vi laver daglig backup af din webshop. Hvis du så kommer til at ødelægge noget eller du bliver hacket, så genopretter vi kvit og frit. 
Vi gemmer din backup i 30 dage.

Du kan installere Magento på få minutter

Du kan vælge at installere Magento selv, eller du kan installere systemet på få minutter via vores interne script-installer. Det er nemt og hurtigt.

Skal det gå endnu stærkere?

Hvis du har behov der går udover et almindeligt webhotel, så tilbyder vi både dedikerede servere og VPS servere. I tilfælde hvor man har en Magento webshop med mange tusinde produkter kombineret med et meget højt trafiktal, der kan det være nødvendigt at finde en større løsninger end et almindeligt webhotel.

Magento VPS

Vores VPS servere giver dig adgang til flere ressourcer end på vores almindelige webhoteller. Det kan være den perfekte løsning for dig som har en velbesøgt Magento side, hvor du er vokset fra et webhotel.
Du kan se vores VPS servere her.

Dedikeret Magento server

Hvis det skal gå virkelig stærkt og der overhovedet ikke må laves nogen kompromiser med kvalitet, så tilbyder vi også utrolig stærke dedikerede servere, hvor selv den tungeste Magento side kan blive lynende hurtig.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Hvem kan have brug for et billigt webhotel?

Som udgangspunkt er et billigt webhotel altid det oplagte valg. Dog er der nogle ulemper, der gør at er  billigt webhotel ikke altid vil væ...