fredag den 1. december 2017

Wordpress hosting i høj kvalitet

Wordpress hosting i høj kvalitet

Vi tilbyder et Wordpress webhotel af høj kvalitet, med høj oppetid. Vi hoster rigtig mange Wordpress sider og vores hardware og serveropsætning giver en lynhurtig performance. Desuden er vores servere stabile og har en oppetid som er blandt de bedste.
Har du problemer, så står vores support klar til at hjælpe dig både pr. mail og telefon.

Få kunder pr. server giver en høj performance

På almindelige shared webhoteller, der deler man plads og hardware sammen med andre. Ved nogle af vores konkurrenter der deler man server med flere tusinde andre.
I og med vi ikke oversælger vores produkter -med for mange kunder pr. server, så får din side adgang til meget større del af hardwaren på server, hvilket kan ses på hastigheden.
Desuden har du større frihed til at tilpasse indstillinger på vores webhoteller. Der er ikke så mange begrænsninger som man ofte ser.

Daglig backup af din Wordpress side

Vi tager dagligt backup og gemmer den i 30 dage, så du kan få hjælp hvis noget går i stykker. Du skal ikke betale noget hvis der opstår en situation hvor du har brug for en genoprettelse.

Hurtig installation

Wordpress er nemt og hurtigt selv at installere, men hvis du er i tvivl om hvordan man gør, så kan du via vores script-installer installerer systemet nemt og hurtigt.

Brug for endnu hurtigere hosting?

For dig som har brug for en endnu hurtigere server end et almindeligt webhotel, så tilbyder vi også både dedikerede servere og VPS servere. 
Selvom Wordpress er et rimeligt let system performancemæssigt, så kan det i nogle tilfælde være nødvendigt at vælge en større løsning end et shared webhotel.
Det kan f.eks. være at du driver en side med tunge plugins som debatforum/webshop og har mange besøgende.

Wordpress VPS

Med en VPS server der får du tildelt flere ressourcer end på et almindeligt webhotel. En VPS løsning kan være perfekt til dig som driver en tung Wordpress side, men som endnu ikke har behov for en dedikeret server.
Du kan se vores udvalg af VPS servere her.

Dedikeret Wordpress server

I ekstreme tilfælde der kan det være nødvendigt at bruge en dedikeret server til at drive ens Wordpress side. Det kan f.eks. være hvis du har mange tusinde sider, eller du benytter tunge plugins kombineret med høje besøgstal. Vi tilbyder dedikerede servere med en performance som kan klare selv de største krav.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Hvem kan have brug for et billigt webhotel?

Som udgangspunkt er et billigt webhotel altid det oplagte valg. Dog er der nogle ulemper, der gør at er  billigt webhotel ikke altid vil væ...