torsdag den 16. november 2017

Hosting – hvad er det, og er det smart?

Hosting er at outsource IT data på en ekstern server og hvor du har adgang til dem hvor som helst, på kontoret, på rejse eller hjemmefra, i gennem en sikker internetforbindelse. Hosting er ikke kun for de store virksomheder, det er også for de mellem og mellemstore virksomheder og entreprenører.
Hvis du bruger hosting, behøver du slet ikke at tænke på IT kapacitet, ekstra IT medarbejdere eller ekstra IT udstyr, det eneste du behøver, er en computer med internetforbindelse. Hele eller dele af dine IT data kan hostes.
Hosting kan være en god ide hvis du bruger for meget tid på at tage backup af dine data, fordi med hosting behøver du slet ikke at bekymre dig om forældede backupsystemer og at miste al dine data ved f.eks. strømsvigt eller hvis din computer bryder sammen. Hvis du hoster dine data eksternt er den sikker, fordi der tages daglig backup og dine data ligger på en tyveri- og brandsikker server som du har adgang til 24 timer i døgnet, selvom din IT medarbejder er på ferie.
Med hosting kan dine medarbejdere dele dokumenter, kalender og aktiviteter og dermed øge kommunikationen i virksomheden. Du sparer på dit IT udstyr og IT platform er altid opdateret og derfor er det nemmere at bruge det nyeste inden for IT teknologi.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Hvem kan have brug for et billigt webhotel?

Som udgangspunkt er et billigt webhotel altid det oplagte valg. Dog er der nogle ulemper, der gør at er  billigt webhotel ikke altid vil væ...