søndag den 26. november 2017

Billig hosting

Billig hosting.
Vi har samlet en række populære og billige webhoteller for at hjælpe dig med at overskue og sammenligne hosting markedet – før du beslutter dig for hvilken løsning du vælger. Gratis webhotel, er ikke en mulighed, men at minimere dine omkostninger kræver lidt forarbejde – Og det har vi gjort for dig.
Junglen af Hostingløsninger er stor og faldgruberne kan være mange – Alt efter hvor stort dit behov ér, er løsningerne jo tilsvarende forskellige. Hvordan definerer den enkelte hosting udbyder “Fri  trafik” f.eks – Har du blot en lille hjemmeside, eller har du behov for mange domæner/ flere hjemmesider- har du behov for gratis e-mail – hvor stor er trafikken på din side – har du behov for blogs – MySQL – fotogalleri –  statistikker og online daglig back-up.
Der er rigtigt mange ting at forholde sig til før man kan træffe et valg om virtual hosting/ server hosting, mange udbydere hjælper gerne med at fastlægge dine behov. Men det kan selvfølgelig anbefales at du selv gør dig bekendt med de mest generelle behov, før du kontakter en webhotel udbyder.
Definitionen på” Hosting” er : En metode til at have hele eller dele af sin IT-løsning i et eksternt datacenter, og hvor forbindelsen til  IT-løsningen opnås over internettet, helt uafhængigt af geografi.
I modsætning til hvad mange tror, så er hosting ikke kun for store virksomheder,også mindre virksomheder og private kan nyde gavn af hosting,hosting giver f.eks stor fleksibilitet , og økonomisystem og data er altid tilgængelige. Det vil være en fordel at kunne budgettere med en overskuelig IT-investering, og hosting  kan frigøre ressourcer til andre formål.
De fleste datacentre er bygget til at kunne klare lidt af hvert; de er brandsikrede, vandsikre og grundigt aflåste, sikkerhed er vigtigt for dig som kunde.
Ordet hosting kommer af ordet “host” som betyder “vært”. I denne forbindelse betyder hosting, på et webhotel at udbyderen er  ”vært” for din IT.  Webhotellet opbevarer dine data sikkert og passer på dem for dig. Oftest tages back-up af det hele. De bedste og nyeste programmer stilles til din rådighed. Faktisk kan man sige, at webhotellet er din eksterne IT-afdeling på de områder, hvor du vælger, de skal være det.
IT-hosting  er en måde at reducere dine IT-udgifter på. Du slipper for at investere i servere, eksterne konsulenttimer, og tid der går med intern support. De svære indkøb. De mange ressourcer. Alt dette klarer webhotel udbyderen nemlig for dig.
Prisen er  som regel en fast månedlig pris pr. bruger. Det betyder, at du kender dine IT-udgifter i kroner og øre. Nemt og bekvemt.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

IT Support og Hosting, til private.

IT Support og Hosting, til private. Drift, reparation, fejlfinding, installation og opgradering af alt indenfor hard- og software. Sof...