søndag den 26. november 2017

Hjemmeside Hosting

Hjemmeside hosting kan hurtigt være en uoverskuelig opgave, og at finde det billigste webhotel kan bestemt være en uoverskuelig sag.
Der findes mange forskellige former for hjemmeside hosting. Før du går i gang med at finde et sted, hvor du kan hoste din hjemmeside, er det dog vigtigt, at du lige tænker lidt over, hvad det egentlig du vil med din hjemmeside.
Skal det bare være en lille hobbyside, hvor du måske skriver lidt blogs og poster lidt billeder? Eller vil du gerne drive et lille website, hvor du med tiden gerne vil tjene penge? Måske har du rigtig store ambitioner og vil skabe et stort website med enormt mange besøgende hver dag?
Der er masser af muligheder for hjemmeside hosting uanset, hvilken type af hjemmeside du er ude på at skabe. Det er meget nemt at komme i gang med en hjemmeside. Først og fremmest skal du jo vide, hvilket domæne du gerne vil have fingrene i. Det lyder simpelt, men kan godt være lidt omstændigt.
Internettet er ungt, men der er alligevel rigtig mange gode domænenavne, der er blevet snuppet. Hvis du vil lave en hjemmeside om biler, er det jo nærliggende at kalde den www.biler.dk, men det domænenavn er naturligvis optaget allerede. Så du skal nok være lidt kreativ, medmindre du har fundet på noget helt unikt til din hjemmeside.
Når du har fået styr på navnet, og du har sikret dig, at det er ledigt, skal du til at finde ud af, hvorhenne du vil hoste din hjemmeside. Hvis du er ude efter det billigste og nemmeste kan følgende udbydere af hjemmeside hosting anbefales:
One.com: her er tale om en af de største spillere på markedet. Der er kundeservice 24 timer i døgnet via livechat og det er meget billigt.
Webhosting.dk: en af Danmarks ældste udbydere af hjemmeside hosting. Har ligeledes billige priser, men ikke livechat. Folkene bag er dog hurtige til at svare på mails med spørgsmål.
Unoeuro: endnu en rigtig billig udbyder af hjemmeside hosting. Unoeuro kan hoste din hjemmeside helt ned til 8 kroner om måneden. Hvis du vælger den billige pakke kan du med fordel benytte dig af enten WordPress eller Joomla på din hjemmeside. Der er nem og hurtig installation og masser af plads til denne type af hjemmesider.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

IT Support og Hosting, til private.

IT Support og Hosting, til private. Drift, reparation, fejlfinding, installation og opgradering af alt indenfor hard- og software. Sof...