søndag den 26. november 2017

wordpress hosting

WordPress hosting og alt du bør vide omkring det at finde et godt webhotel til dit wordpress website.
WordPress er nok det CMS-system, der er mest brugt i verden. WordPress startede egentlig med at være et forholdsvist simpelt blog-system, der ikke kunne voldsomt meget. Nu om stunder er det dog helt anderledes. Rigtig mange store og velkendte hjemmesider kører med WordPress som system.
Det er der mange gode grunde til; WordPress er for det første ekstremt nemt at vedligeholde og opdatere, når først det er installeret. Det lyder lidt forkert, for det er heller ingen sag at installere WordPress. Mere om det senere. Men WordPress har også mange muligheder for tilpasning. Der findes flere tusinde forskellige temaer, både gratis og de såkaldte ’premium temaer’, der koster penge og derfor også er lidt lækrere.
I Danmark er der mange muligheder for WordPress hosting. Man kan naturligvis blot købe et webhotel hos en udbyder og selv uploade WordPress til ftp’en. Men hvis man ikke lige ved, hvordan det gøres (måske ved man ikke engang, hvad ftp er for noget), så findes der også nemmere muligheder for WordPress hosting.
Mange danske udbydere tilbyder nemlig en såkaldt ’1-click-installation’. Det foregår på lidt forskellige måder afhængig af, hvilken hosting udbyder man vælger. Grundlæggende er det dog ens: WordPress bliver installeret automatisk og er køreklar på får minutter. Så selvom man ikke har erfaring med hjemmesider, kan man med WordPress lynhurtigt komme i gang.
I Danmark har webhosting.dk mange år erfaring med WordPress hosting og de tilbyder netop også denne enkle installation. Og så endda til billige penge, hvis man vælger den light-pakke, der er speciallavet til WordPress og Joomla hjemmesider.
Ligeledes har unoeuro en service, hvor man for helt ned til 8 kroner om måneden kan få billig WordPress hosting. Med et enkelt klik bliver WordPress installeret på det domæne man vælger, hvorefter man kan gå i gang med at skræddersy sin hjemmeside, så den bliver præcis som man vil have den.
Uanset, hvor trænet man er, når det kommer til hjemmesider, skal man ikke være nervøs for at gå i gang med WordPress. Det er nemt, man kan få det på dansk og hvis der endelig er ting man ikke kan finde ud af, er svaret ofte ikke længere end en søgning på Google væk.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

IT Support og Hosting, til private.

IT Support og Hosting, til private. Drift, reparation, fejlfinding, installation og opgradering af alt indenfor hard- og software. Sof...