søndag den 26. november 2017

Joomla Hosting

Joomla er et CMS-system, der bruges af rigtig mange hjemmesider verden over. Man kan lave rigtig mange flotte features, når man benytter sig af Joomla. Netop derfor er Joomla da også ekstrem populært i Danmark. Det har de mange virksomheder, der tilbyder webhosting naturligvis fundet ud af. Derfor giver de ofte brugerne mulighed for at foretage en nem installation af Joomla på nye hjemmesider. Det kaldes en ’one-click-installation’ og fungerer lidt forskelligt fra udbyder til udbyder. Der skal dog ikke være tvivl om, at enhver kan finde ud af at installere Joomla, når en udbyder tilbyder denne 1 kliks installation.
Joomla hosting bliver tilbudt af en lang række danske udbydere.
En af dem, der har været på markedet er webhosting.dk. Webhosting.dk har dermed rigtig mange års erfaring med både Joomla hosting og hosting generelt. Webhosting.dk har da også den nemme installation, så alle uerfarne brugere hurtigt kan komme i gang med deres Joomla hjemmeside. Der findes forskellige muligheder og pakker, hvis man vælger Joomla hosting hos webhosting.dk, men man kan få en hjemmeside med Joomla helt ned til omkring 10 kr/måneden, hvilket må siges at være ganske billigt.
I den billige ende finder vi også unoeuro, der ligeledes har nem installation og billig Joomla hosting. For blot 8 kroner om måneden har man mulighed for at få hostet sin Joomla hjemmeside hos unoeuro – det er en af de laveste priser på markedet. Ydermere fortæller unoeuros mange kunder om, at der er en glimrende kundeservice ved denne udbyder.
Generelt for de mange udbydere af Joomla hosting kan det siges, at de jo har en billig pris for at lokke kunder til, hvorefter de forsøger at sælge mere og større løsninger. Eksempelvis har webhosting.dk en light-pakke, der er skræddersyet til Joomla (og WordPress) hosting. Det er den billige løsning. Den passer glimrende til nybegyndere og andre, der blot skal have en hobby-hjemmeside baseret på et CMS-system. Så det er en god idé at starte med den lille, billige pakke. Man kan altid købe mere til, såfremt ens hjemmeside vokser og man får brug for mere plads.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

IT Support og Hosting, til private.

IT Support og Hosting, til private. Drift, reparation, fejlfinding, installation og opgradering af alt indenfor hard- og software. Sof...