søndag den 26. november 2017

Server hosting

Server hosting er vejen frem, hvis man gerne vil have fuld kontrol over sin hardware, .
Lad os antage, at du har et website, der kræver ekstra serverplads. Du har tidligere haft en ganske almindelig pakke hos en af de danske udbydere af webhoteller, men du har måttet sande, at dit website ganske enkelt har vokset sig for stort til en sådan løsning. Det er sådan set positivt nok, for du har vel hele tiden arbejdet for, at dit website skulle vokse sig stort og forhåbentlig generere det nu også en fornuftig omsætning. Så langt så godt.
Nu er det så tid til at kigge på, hvad næste skridt skal være. For dit website skal selvsagt fungere godt og konstant. Når, som vi antager, du nu tjener penge på dit website, så er der også råd til at gøre mere ud af server hosting. Det er nødvendigt at spytte lidt mere i kassen, når du nu har nået målet om et website med succes og omsætning.
Server hosting går ud på, at dit website bliver hostet af nogle eksterne servere. Der er ekstremt mange forskellige muligheder og løsninger. Eksempelvis kan du få hostet dit website hos et firma, der udelukkende gør sig i server hosting til spil. Du kan aldrig få en garanti, men når du benytter dig af ekstern server hosting, er chancen for, at dit website går ned rigtig lille. De dedikerede servere står ofte i aflåste lokaler, hvor der kun kommer mennesker ind for at rutinetjekke, at alt er som det skal være. Der er stor seriøsitet fra firmaernes side, de ved jo godt, at deres servere skal fungere, hvis de vil holde på kunderne. Så de gør alt, hvad der står i deres magt for at undgå, at deres servere skal crashe.
Der er naturligvis visse ting, der kan spille ind, når det kommer til server hosting. Eksempelvis var der for nogle år siden en større oversvømmelse i Danmark. Her blev et af de større server hosting firmaer ramt og deres servere gik ned. Herefter må vi formode, at alle danske server hosting firmaer har lært, at deres servere ikke skal stilles i kældre, selvom de skal holdes nedkølede.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

IT Support og Hosting, til private.

IT Support og Hosting, til private. Drift, reparation, fejlfinding, installation og opgradering af alt indenfor hard- og software. Sof...