søndag den 26. november 2017

Cloud Hosting

Cloud hosting har ramt Danmark og taget de danske webmasters med storm. Her forsøger vi at skitsere, hvilke fordele og ulemper, der er, når man vælger at benytte sig af cloud hosting versus almindelig webhosting.
Først og fremmest er det vigtigt at forstå, at alle ikke nødvendigvis vil få en bedre hosting med cloud hosting. Lidt hårdt sagt, er cloud hosting mest for de større websites, der har rigtig mange besøgende. Men uanset, hvor stort ens website er nu, kan det dog anbefales at skifte til cloud hosting – alle vil vel gerne have flere besøgende og når det sker, får man brug for cloud hosting.

Når man benytter sig af almindelig webhosting deler man servere med mange andre hjemmesider. Sædvanligvis er der som sådan ikke noget i vejen med det, bortset fra at ens hjemmeside til tider kan virke langsom. Men det bliver et problem, når ens hjemmeside får rigtig mange besøgende og ens udbyder derfor skal bruge for meget serverplads på ens hjemmeside. Så bliver det på tide at skifte til cloud hosting.

Fordelene ved cloud hosting er naturligvis, at man har, mere eller mindre, uanet plads og at man alt efter behov, skalerer op og ned på pladsen. Har man i en periode et ekstremt højt besøgstal, tilpasser ens cloud hosting sig derefter. Når man benytter sig af cloud hosting er prisen også en anden end ved normal webhosting, hvor man typisk betaler et fast beløb hver måned for sin hosting. Cloud hosting er anderledes og kan sammenlignes lidt med et taletidskort, der aldrig løber ud. Man betaler kort sagt kun for den plads man bruger, når man benytter sig af cloud hosting. Det har selvfølgelig mange fordele, i sær hvis man har et stort og velbesøgt website, der simpelthen er nødt til at fungere godt og hurtigt konstant.

Så for at opsummere: hvis du har et stort site, hvor du har mange besøgende og måske også tjener mange penge, vil cloud hosting være en rigtig god idé at benytte sig af. Er du endnu et stykke fra målet, kan du dog også sagtens skifte til cloud hosting allerede nu. Det ser ud til, at fremtiden ligger i skyen.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

IT Support og Hosting, til private.

IT Support og Hosting, til private. Drift, reparation, fejlfinding, installation og opgradering af alt indenfor hard- og software. Sof...